Κοινωνία

Αθ. Μαλλιαράς: «Το Επιμελητήριο στοχεύει στη συνεχή συνεργασία με τους δήμους». Συνάντηση με τους Δημάρχους Εμ. Παππά και Ν. Ζίχνης

Τη διάθεση για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια ,επιβεβαίωσαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών με τους Δημάρχους Εμμανουήλ Παππά και Νέας Ζίχνης, κατά τη διάρκεια εθιμοτυπικής επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Αθανάσιος Μαλλιαράς στους δύο δήμους.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου επισκέφτηκε, το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου, αρχικά τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρη Νότα με τον οποίο είχαν μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για ζητήματα που αφορούν την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων, για θέματα που απασχολούν το επιχειρείν και για την εκμετάλλευση ευκαιριών ώθησης του νομού μας, μέσα από συνέργειες και κοινές πρωτοβουλίες.

Επόμενος σταθμός του Προέδρου του Επιμελητηρίου ήταν ο Δήμος Νέας Ζίχνης, όπου είχε συνάντηση, επίσης σε θερμό κλίμα, με τον Δήμαρχο Παντελή Μπόζη. Η εξωστρέφεια, η ανάδειξη του πλούσιου τουριστικού προϊόντος μας και οι ωφέλειες που θα προκύψουν για όλους τους Σερραίους, ήταν ένα από τα σημαντικότερα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση.

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς ευχήθηκε δύναμη στους δύο Δημάρχους για τη συνέχιση του έργου τους και τόνισε πως το Επιμελητήριο θα είναι πάντα πολύτιμος σύμμαχός τους. Επιπλέον, τους ενημέρωσε για όλες τις δράσεις που προγραμματίζει το Επιμελητήριο και φυσικά για την προετοιμασία της SEREXPO 2024.

Τόσο ο κ. Νότας όσο και ο κ. Μπόζης επισήμαναν τη σπουδαιότητα της συμμετοχής των δήμων τους στη SEREXPO και μάλιστα τόνισαν πως φέτος η παρουσία τους θα είναι ακόμη πιο δυναμική και ενισχυμένη.

Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι συναντήσεις του Αθανάσιου Μαλλιαρά με τους δημάρχους και των υπολοίπων περιφερειακών δήμων, της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.