Κοινωνία

Σε εγκάρδιο κλίμα και με την ευλογία του Μητροπολίτη Θεολόγου η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Επιμελητηρίου Σερρών

Με την ευλογία και τις ευχές του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγου, το Επιμελητήριο Σερρών έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα, για το καλό της νέας χρονιάς.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι επίσημοι προσκεκλημένοι αντάλλαξαν ευχές, μέσα σε ένα εγκάρδιο κλίμα, για μια παραγωγική χρονιά.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιότατο για την αποδοχή της πρόσκλησης και του ευχήθηκε δύναμη στην επιτέλεση του σπουδαίου έργου της εκκλησίας. Επιπλέον, τόνισε πως και το 2024 το Επιμελητήριο Σερρών θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στον θεσμικό του ρόλο, παρεμβαίνοντας , προτείνοντας και διεκδικώντας για τα μέλη του. Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε και προς τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου και ευχήθηκε σε όλους μια καλή χρονιά με υγεία και ευημερία, συνεργασία και συνέργειες.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Θεολόγος, ευχήθηκε υγεία , προκοπή και ευημερία σε όλους και επισήμανε την ανάγκη της συλλογικότητας, της συνεργασίας και της διεκδίκησης, ώστε ο Νομός Σερρών να ανακάμψει και να λάβει τη θέση που του αξίζει. Επιπλέον, ευχαρίστησε το Επιμελητήριο και όλους τους φορείς που στέκονται πάντα αρωγοί στο κοινωνικό έργο της εκκλησίας.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» σύσσωμο το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σερρών, οι βουλευτές Φωτεινή Αραμπατζή και Θεόφιλος Λεονταρίδης, εκπρόσωποι των βουλευτών Κώστα Καραμανλή και Τάσου Χατζηβασιλείου, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Σιντικής Γιώργος Τάτσιος, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυριακή Μηλίγκα.

Τυχεροί της εκδήλωσης αναδείχθηκαν ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου, Γιώργος Μήχος και ο βουλευτής Θεόφιλος Λεονταρίδης, στους οποίους «έπεσε» το φλουρί της βασιλόπιτας.