Πολιτική

Ν.Δένδιας από Σέρρες: Παραχωρούμε τις εγκαταστάσεις των Οχυρών Ρούπελ για την δημιουργία Ιστορικού Πάρκου στον δήμο Σιντικής

Σε ανακοίνωση για τα οχυρά Ρούπελ προέβη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας κατά την διάρκεια επίσκεψης του στην Αναβίωση της ιστορικής μάχης των οχυρών του Ρούπελ σύμφωνα με την οποία παραχωρούνται οι ευρύτερες εγκαταστάσεις των οχυρών στο Δήμο Σιντικής προκειμένου να αξιοποιηθούν για την δημιουργία πρότυπου Ιστορικού Πάρκου, το οποίο θα αποτελεί ένα Πάρκο Μνήμης και θα προσελκύει πλήθος επισκεπτών.

Ο Βουλευτής της ΝΔ κ.Τάσος Χατζηβασιλείου μιλώντας στο Epiloges, αναφέρθηκε σε αυτό τονίζοντας ότι μια καλή ενέργεια για την τοπική κοινωνία με πολλά οφέλη

Συγκεκριμένα, ο κος Χατζηβασιλείου δήλωσε:

“Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω θερμά για την σημερινή του ανακοίνωση να παραχωρηθεί η χρήση τμημάτων των οχυρών στον οικείο Δήμο Σιντικής και την τοπική κοινωνία.

Στην πρόσφατη συνάντησή μας, του παρουσίασα το όραμά μου για την τουριστική αξιοποίηση της περιοχής και την αναβάθμιση των σχετικών υποδομών μέχρι τα Άνω Πορόια και την Καστανούσα, συνοδευόμενο από σχετικό υπόμνημα. Βέβαια, συνεργαστήκαμε στενά και με το Δήμαρχο Tatsios Giorgos.

 

Ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας γίνεται αποδεκτό από την ηγεσία του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η ανακοίνωση του υπουργού, σήμερα στο Ρούπελ, ανοίγει το δρόμο για μια νέα αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας”

 

Πηγή: epiloges.tv

About the author

10 το καλό

Add Comment

Click here to post a comment