Πολιτική

Επίσκεψη της υποψήφιας Ευρωβουλευτού Β.Φλέσσα στο Επιμελητήριο Σερρών

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Σερρών πραγματοποίησε η υποψήφια Ευρωβουλευτής Βίκυ Φλέσσα, στο πλαίσιο της παρουσίας της στις Σέρρες.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς υποδέχτηκε την κ. Φλέσσα και της ευχήθηκε καλή δύναμη στον αγώνα για μία θέση στο ευρωκοινοβούλιο.

Η κ. Φλέσσα θέλησε να ενημερωθεί εκτενώς για τα ζητήματα που αφορούν το επιχειρείν στις Σέρρες, με τον Αθανάσιο Μαλλιαρά να της κάνει μία αναλυτική παρουσίαση της λειτουργίας του Επιμελητήριου Σερρών και της κατάστασης που επικρατεί στον επιχειρηματικό κόσμο.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες, λόγω του αυξημένου κόστους διαβίωσης των επιχειρήσεων, τις συνέπειες από το νέο φορολογικό νόμο και τα προβλήματα που δημιουργεί η γειτνίαση με τη Βουλγαρία, λόγων των ανεπαρκών ελέγχων και του παραεμπορίου.

Η Βίκυ Φλέσσα τόνισε πως στόχος της είναι να μεταφέρει στο Ευρωκοινοβούλιο συγκεκριμένες προτάσεις με σκοπό την ουσιαστική ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων. Επισήμανε δε, πως πρεσβεύει τη διαμόρφωση ενός σχεδίου, που με βάση την παιδεία και τον πολιτισμό μπορεί να αποφέρει οφέλη για όλους τους κλάδους στη χώρα μας.

Επιπλέον, ο Αθανάσιος Μαλλιαράς ενημέρωσε την κ. Φλέσσα για τη λειτουργία του Επιχειρηματικού Κέντρου SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» και τη βαρύτητα που δίνει το Επιμελητήριο στο μεγάλο έργο αναβάθμισης του χώρου, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το «παρών» στη συνάντηση με την υποψήφια Ευρωβουλευτή έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σωτήρης Κοτσαμπάς ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, Γιάννης Παπουτσής και το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, Φιλίτσα Γκόβρανου.

 

About the author

10 το καλό

Add Comment

Click here to post a comment