Πολιτική

Γκλέτσος κατά Κασσελάκη για τα θαύματα: Τι απογοήτευση είναι αυτή -Ψήφο από μένα δεν παίρνει

Για απογοήτευση προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη έκανε λόγο ο Απόστολος Γκλέτσος μετά τις δηλώσεις περί θαύματος στη βάφτισή του που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος περιφερειάρχης στη Στερεά Ελλάδα στις πρόσφατες εκλογές εξαπέλυσε τα βέλη του εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη. Στις αναρτήσεις που έκανε στο Facebook ο Απόστολος Γκλέτσος έγραψε αρχικά «Τώρα άκουσα και για τη βάπτιση του δικού μας, ΤΕΛΟΣ κάηκα» και στη συνέχεια «Τι απογοήτευση είναι αυτή, αυτό το παιδί, μέσα στην μεγάλη μας θλίψη, για την φυγή του Αλέξη του Τσίπρα, το αντιμετωπίσαμε σοβαρά…».

 

Μάλιστα σε συζήτηση που ά νοιξε ο Απόστολος Γκλέτσος μέσω σχολίων στα post του τόνισε πως δεν θα ψηφίσει τον Στέφανο Κασσελάκη. «Οχι μέχρι εδώ … ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Βολές και από Γιώργο Τσίπρα: Σοκαριστικό αυτό με το θαύμα

 

Σφοδρή ήταν και η κριτική του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Τσίπρα, ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος από τα όσα δήλωσε ο κ. Κασσελάκης. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για τα όσα είπε στις ΗΠΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, ανέφερε πως «θαύματα η Αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους».

 

Πηγή: www.iefimerida.gr