Αυτοδιοίκηση

Μπαράζ επαφών της δημάρχου Σερρών με υπουργούς και υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη – Συνάντησε Κεραμεώς, Παπαστεργίου, Μενδώνη και Λιβάνιο

Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις επαφές της, στο πιο υψηλό επίπεδο, με κυβερνητικά στελέχη η δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα. Τις προηγούμενες μέρες η κ. Μητλιάγκα συνάντησε τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου αλλά και την υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη. Το προηγούμενο διάστημα η κ. Μητλιάγκα είχε συναντήσεις γνωριμίας και με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, την υπουργό κ. Νίκη Κεραμέως και τον αναπληρωτή υπουργό κ. Θοδωρή Λιβάνιο.

Όλες οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολύ θερμό κλίμα και υπήρξαν ιδιαίτερα παραγωγικές συζητήσεις. Η κ. Μητλιάγκα αφενός ενημέρωσε τους υπουργούς για τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής ενώ αφετέρου έθεσε στο πιο υψηλό επίπεδο τα ζητήματα και τις διεκδικήσεις του δήμου Σερρών.

Την προηγούμενη εβδομάδα η κ. Μητλιάγκα συναντήθηκε επίσης με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος κ. Μανώλη Γραφάκο με ατζέντα συζήτησης όλα τα κρίσιμα θέματα αρμοδιότητάς του που αφορούν στον δήμο Σερρών και ειδικότερα τα μεγάλα έργα της Δ.Ε.Υ.Α.Σ.

Συνάντηση γνωριμίας είχε και με την Γενική Γραμματέα Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Ζέφη Δημαδάμα.

Εκτός από κυβερνητικά στελέχη όμως, η κ. Μητλιάγκα εντείνει τις συναντήσεις της και με κοινωνικούς εταίρους όπως τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με τον οποίο συζήτησε θέματα επιχειρηματικότητας.