Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση Μαλλιαρά-Μητλιάγκα

Τη νέα Δήμαρχο Σερρών επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών. Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς ευχήθηκε καταρχάς καλή αρχή στη Βαρβάρα Μητλιάγκα και καλή δύναμη στην επιτέλεση του έργου της.

Από την πλευρά της η Δήμαρχος Σερρών ευχαρίστησε τον Αθανάσιο Μαλλιαρά για την επίσκεψη και τις ευχές και τον ενημέρωσε πως η νέα δημοτική αρχή βρίσκεται στο στάδιο της επίλυσης διαδικαστικών και οργανωτικών θεμάτων, ώστε στη συνέχεια ν αρχίσει την παραγωγή έργου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κατέθεσε στην κ. Μητλιάγκα αναλυτικό πρόγραμμα με τις σχεδιαζόμενες δράσεις εντός του 2024 και τόνισε πόσο σημαντική θα είναι η στήριξη του Δήμου Σερρών σε αυτές. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη διοργάνωση της SEREXPO 2024 αλλά και στην πορεία του έργου ενεργειακής αναβάθμισης , στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ».

Η Δήμαρχος Σερρών τόνισε πως η νέα δημοτική αρχή επιθυμεί επίσης τη στενή συνεργασία με όλους τους φορείς, βρήκε πολύ ενδιαφέρουσες τις προτάσεις του Επιμελητηρίου και επισήμανε πως η συνέργεια αποτελεί ζητούμενο για τη δημοτική αρχή, με στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας.