Πολιτική

Επίσκεψη του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή Γ. Αυτιά στο Επιμελητήριο Σερρών

Το Επιμελητήριο Σερρών επισκέφτηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιώργος Αυτιάς, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Σέρρες.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ευχήθηκε στον κ. Αυτιά καλή δύναμη στον αγώνα του ενώ από την πλευρά του ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στο «σπίτι» του επιχειρηματία. Τόνισε δε, πως λόγω και της δημοσιογραφικής του ιδιότητας, τον δένουν ισχυροί δεσμοί με τον επιμελητηριακό θεσμό.

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός Σερρών εν γένει και ειδικά στα δυσβάσταχτα βάρη για τους επαγγελματίες, τονίζοντας πως θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και βαρύτητα σ’ αυτό. Ενημέρωσε μάλιστα τον κ. Αυτιά πως το Επιμελητήριο Σερρών έχει εδώ και καιρό καταθέσει πρόταση προς τα αρμόδια Υπουργεία , για την ένταξη του Νομού Σερρών σε ειδική οικονομική ζώνη.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου ενημέρωσε τον Γιώργο Αυτιά για την παραχώρηση στο Επιμελητήριο και τη λειτουργία του Επιχειρηματικού Κέντρου SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ», καθώς και για τα έργα που θα ξεκινήσουν εκεί, μετά την υπογραφή της σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση.

Τον κ. Αυτιά συνόδευαν οι βουλευτές της Ν.Δ., Τάσος Χατζηβασιλείου και Θεόφιλος Λεονταρίδης ενώ από το Επιμελητήριο ήταν επίσης παρών το μέλος του Δ.Σ., Χρήστος Τρούπης.

 

About the author

10 το καλό

Add Comment

Click here to post a comment