Αυτοδιοίκηση

Βαρβάρα Μητλιάγκα: «Δεδομένη η συνεργασία του Δήμου Σερρών με το ΔΙΠΑΕ-Πανεπιστημιούπολη Σερρών»

Η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, υποδέχθηκε στο γραφείο της, την Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων, Φοιτητικής Μέριμνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του ΔΙΠΑΕ-Πανεπιστημιούπολη Σερρών, Καθηγήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης κ. Βασιλική Βρανά και τον Πρόεδρο του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής κ. Αθανάσιο Πανταζόπουλο.

Το κλίμα στη συνάντηση ήταν εποικοδομητικό. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία σε διάφορους τομείς, μεταξύ του Δήμου Σερρών και του Ιδρύματος. Μάλιστα, αποφασίστηκε το επόμενο διάστημα, να υπογραφεί ένα νέο μνημόνιο συνεργασίας, με σκοπό να αξιοποιηθεί το δυναμικό της Πανεπιστημιούπολης, με την ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

«Το ΔΙΠΑΕ-Πανεπιστημιούπολη είναι ένα “κομμάτι” της κοινωνίας των Σερρών, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο. Επιδίωξή μας είναι να βοηθήσουμε τους νέους και τις νέες, τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, να συμβάλλουμε στην εξωστρέφεια του Ιδρύματος και να βρεθούν τρόποι συνεργασίας με τον Δήμο» ανέφερε αμέσως μετά την συνάντηση, η Δήμαρχος Σερρών κ. Μητλιάγκα και πρόσθεσε: «Θέλουμε και μας ενδιαφέρει το Πανεπιστήμιο να παραμείνει και να δυναμώσει. Στόχος μας, είναι να υπογραφεί ένα νέο μνημόνιο συνεργασίας, με προοπτική ουσιαστικής συνεργασίας στο μέλλον».

 

About the author

10 το καλό

Add Comment

Click here to post a comment