Πολιτική

Τάσος Χατζηβασιλείου: Ιδρύονται 2 νέες μονάδες του ΟΚΑΝΑ στις Σέρρες – Επενδύονται 1.140.000€ για την κοινωνία και κυρίως τη νεολαία

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βουλευτή Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Τάσο Χατζηβασιλείου:

 

“Το Υπουργείο Υγείας και ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών – ΟΚΑΝΑ ανταποκρίθηκαν στο αίτημα που κατέθεσα τον περασμένο Μάιο για διεύρυνση των υπηρεσιών στην Π.Ε. Σερρών. Έτσι, με απόφαση του Υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου, ιδρύεται στις Σέρρες Πολυδύναμο Κέντρο για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων από αλκοόλ και άλλες νόμιμες ουσίες, για εξαρτητικές συμπεριφορές για ενήλικες και εφήβους και για την έγκαιρη παρέμβαση σε εφήβους και νέους με παραβατική συμπεριφορά.

Επιπλέον, ιδρύεται Κινητή Μονάδα Θεραπευτικής Παρέμβασης με έδρα τις Σέρρες, με σκοπό την εξυπηρέτηση πολιτών σε ολόκληρη την περιοχή μας.

Ο προϋπολογισμός των δυο νέων δομών ανέρχεται σε 1.140.000€. Η στήριξη των κοινωνικά αποκλεισμένων και των νέων παιδιών που χρειάζονται βοήθεια, αποτελεί προτεραιότητα. Κανείς δεν μένει πίσω!

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis, τον Υφυπουργό Δημήτρης Βαρτζόπουλος που ανταποκρίθηκε άμεσα, καθώς και τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ Θανάση Θεοχάρη.”