Πολιτική

Παύλος Πολάκης προς Φωτεινή Αραμπατζή: Μην ζητάτε τα ρέστα κυρία ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ!!

Ανάρτηση για την Φωτεινή Αραμπατζή έκανε ο Παύλος Πολάκης.

Διαβάστε:

 

ΠΡΟΣ Αραμπατζη βουλευτή Σερρων ΝΔ:

Μην ζητατε τα ρεστα κυρια ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ!!

Λιγοτερο θρασος και χαμηλα σκυφτα το κεφαλι σας!!

ΑΘΩΩΘΗΚΑ,παρα τα οργια που κανατε στη Βουλη , παρα τον Πλευρη και τον Αδωνη που εβαλες μαρτυρες!

Με κατηγορησες πως σε ειπα μακεδονομαχο και ψευτοπατριωτη και ο εισαγγελεας παρα την αρση ασυλιας ΔΕΝ με παρεπεμψε για αυτην τη κατηγορια γιατί οντως καμια χρονια περα από την προεκλογική του 2019 δεν ξαναπαρελασες την 25η Μαρτιου και με παραδοσιακη φορεσιά μαλιστα!

Με κατηγορησες πως σε συκοφαντησα γιατι ο πατερας σου πηρε 140.000 ευρω ΤΖΑΜΠΑ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ και ο εισαγγελεας ΔΕΝ με παρεπεμψε παρα την αρση ασυλιας γιατι ετσι ακριβως εγινε και δεν ειπα κανενα ψεμα!!!!

Παραπεμφθηκα για το τριτο σκελος της κατηγοριας πώς σε συκοφάντησα γιατι δεν πληρωνες εργαζομενους σου και ειχες καταδικαστει πρωτοδικα το 2014 οπως εγραψαν πολλα σαιτ και αθωωθηκες το 2015 που ουτε εσυ δεν το ανακοινωσες τοτε!!!!

Αυτο που ΔΕΝ ΛΕΣ στη χθεσινη σου αναρτηση και εχεις το ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ να μου ζητήσεις ΕΜΕΝΑ να πω ΕΣΕΝΑ συγγνωμη(!!!)

ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ :

στο δικαστηριο ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ (παρα αυτα που τους ειχες πει το 2015 για να αποσυρουν την κατηγορια ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥτο 2019 ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ευρω για οφειλομενα!!!!!!!

(και μαλιστα ειχες το θρασος να μου κανεις μηνυση 4 μερες μετα που καταδικαστηκες τελεσίδικα στο εφετειο το 2019!!!)

Καταλαβες Αραμπατζη γιατι αθωωθηκα και γιατι δεν θα σου ζητησω ποτε συγγνωμη;;;

Καταλαβες Αραμπατζη πως πρεπει να πληρωσεις τους εργαζομενους σου,να σκυψεις το κεφαλι και να γραψεις χιλιες φορες στο τετραδιο σου: «συγγνωμη εσφαλα δεν θα επαναληφθεί»;;;

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ !!